Acces Bars®

Even rustig liggen, de wereld buitensluiten en ontspannen?

Een Acces Bars® behandeling kan je hierbij helpen. Terwijl je hoofd zachtjes wordt aangeraakt op 32 verschillende punten, hoef jij niets te doen of te denken. Ontspannen en rustig worden gaat als vanzelf tijdens deze behandeling. Als je wilt praten dan mag dat, wil je liever stil zijn dan is dat ook prima. Ga liggen en laat het gebeuren

Acces Bars®

imagesBars staat voor de energiebanen op je hoofd en Acces betekent toegang. Acces Bars® staat dus voor toegang tot de (energie)banen. Je kunt het vergelijken met voetreflexologie. Zoals delen van de voeten in contact staan met je organen, staan de punten op je hoofd in verbinding met overtuigingen en ideeën over bijvoorbeeld controle, creativiteit, communicatie, vriendelijkheid, dankbaarheid, vrede, kalmte, vreugde en verdriet. Een Acces Bars® behandeling  helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Je krijgt zo ruimte voor bewustzijn, acceptatie en verandering. Het is geen wondermiddel, wel een fantastisch hulpmiddel.

Afgelopen week heb ik de Acces Bars behandeling ervaren. Normaal is het kermis in mijn hoofd en vliegen de geachten als een wervelwind rond. Tijdens de behandeling voelde ik een ongekende rust. Het verbaasde me dat ik af en toe helemaal niets dacht. Na afloop was ik zo ongelofelijk relaxed en dat ben ik nu nog steeds. Ruimte en rust in mijn hoofd. Wat een weldaad!

Zeer aan te raden. Zeker voor iemand als ik die tijdens een meditatie nog een druk hoofd heeft.

Wat is het precies?

Tijdens een Acces Bars® behandeling lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Met mijn vingertoppen raak ik je hoofd zachtjes aan op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je hebt. Door het aanraken van de punten, gaan de banen (Bars) tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles hand-814696_1280wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en je lijf. Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van je computer. Je verwijdert overbodige bestanden. Zo komt er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Je computer werkt bovendien veel sneller.

Kosten

Een Acces Bars® behandeling van 3 kwartier kost €45,00
Een Acces Bars® strippenkaart voor 3 behandelingen kost € 120,00 en blijft 6 maanden geldig.
(Je betaalt dan slechts € 40,00 per behandeling)

Betaling kan contant of per rekening.

Door op de knop te klikken kom je in mijn online reserveringsysteem.
Staat er geen geschikte datum of tijd bij? Neem dan even contact op dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.

button

Voor wie?

De Acces Bars® behandeling is voor iedereen, maar vooral als je problemen of beperkingen hebt op een of meer van onderstaande punten:

 • Fysiek: Je hebt een (chronische) aandoening waardoor je lichamelijk niet alles kunt wat je wilt. Bijvoorbeeld Fibromyalgie, migraine, PDS, CVS.
 • Psychisch/emotioneel: Je hebt HSP, ADD of ADHD of voelt je met enige regelmaat neerslachtig.
 • Sociaal: Je voelt je eenzaam, je mist intieme sociale contacten. Vaak heeft dit te maken met beperkende gedachten over jezelf.
 • Werk/ studie: Je werk of studie geeft je geen voldoening, je bent gestrest of je verveelt je.
 • Spiritueel/zingeving: Je bent op zoek naar zingeving in je leven. Je wilt bewuster in het leven staan.

Het feit dat ik een uur lang stil heb kunnen liggen vind ik alleen al een pluspunt. Na de behandeling viel ik sneller in slaap en in de dagen daarna voelde mijn hoofd opgeruimd aan.

 Na de behandeling ervaar je:

 • Meer rust en ruimte in je hoofd
 • Minder piekeren
 • Betere concentratie
 • Meer energie
 • Rust in je lichaam
 • Betere acceptatie van jezelf en je omstandigheden

Eerst dacht ik niet zoveel verschil te merken na de Acces Bars® behandeling. Later besefte ik dat ik in de dagen daarna een paar pittige administratieve klussen gedaan heb en ik me hier een stuk beter op kon concentreren dan voorheen.

Officieel Acces Bars® Practioner

Ik ben een officieel Acces Bars® Practioner. Je bent dus in goede handen.

certificaat

 

 

 

 

 

 

 

Kosten

Een Acces Bars® behandeling van 3 kwartier kost € 45,00
Een Acces Bars® strippenkaart voor 3 behandelingen kost € 120,00 en blijft 6 maanden geldig.
(Je betaald dan slechts € 40,00 per behandeling)

Betaling kan contant of per rekening.

Door op de knop te klikken kom je in mijn online reserveringsysteem.
Staat er geen geschikte datum of tijd bij? Neem dan even contact op dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.

button