Teken jouw Levenswiel

Elke 1e woensdag van de maand is er een Verbeeldingsworkshop ‘Teken jouw Levenswiel’ in de Botgensstraat nr. 13 te Dordrecht. Deze workshop is bedoeld om kennis te maken met mij en mijn werkwijze.

Voel jij je beperkt door een lichaam dat je tegenwerkt of door emoties die met je aan de haal gaan? Ben je niet tevreden over de contacten met je collega’s, familie en vrienden? Mis je echt contact, of voelt het soms alsof je jezelf niet eens kent?

Wil jij:

  • Onderzoeken waar je echt last van hebt?
  • Inzicht krijgen in wat jou tegenhoudt om het leven te leiden dat je wilt?
  • Accepteren wat er is en stappen zetten naar wat kan?

Meld je dan aan voor deze Verbeeldingsworkshop die jou helpt de balans op te maken op diverse levensgebieden:

Fysiek: Wat is jouw beeld is van je lichaam? Waar ben je tevreden over en wat zou je anders willen?
Psychisch/ emotioneel: Hoe ga je om met je emoties? Welke beperkingen ervaar je op psychisch gebied?
Sociaal: Hoe is het gesteld met je relaties? De relaties met anderen, maar vooral de relatie met jezelf?

Ervaring van een deelneemster:

Ik dacht: “Dat doe ik wel even” en ik was best tevreden met het ‘Levenswiel’ dat ik had getekend. Toen ik later met Lia mijn werkstuk ging bespreken vroeg ze aan mij iets over een donker stuk uit mijn ‘Levenswiel’. Ik merkte dat ik dit heel moeilijk vond, maar Lia gaf mij alle tijd en ruimte om daar uiting aan te geven. Zij liet mij zien dat dit deel bij mij hoort en dat het er gewoon mag zijn!
Met het maken van jouw ‘Levenswiel’ kom je er achter welke emoties  je onderdrukt en waarvan je denkt dat ze niet belangrijk zijn. Goed om te doen!!

 

Levenswiel
Levenswiel

Werken met beelden

Door te werken met beelden ontdek je wat er in je onbewuste leeft en kun je er vanaf een afstandje naar kijken. Het helpt jezelf en je situatie beter te begrijpen. Het zorgt voor bewustwording en het is de eerste stap naar acceptatie en/of verandering.

 

Ja! Ik kom naar de Verbeeldingsworkshop

‘Maak jouw Levenswiel’

Er zijn iedere maand slechts vier plaatsen beschikbaar voor deze workshop dus meld je snel aan! De workshop duurt van 10:30 uur tot 12:00 uur en vindt plaats in mijn praktijk aan de Botgensstraat 13 te Dordrecht. De kosten voor deze workshop zijn € 10,00. Dit is inclusief materialen, koffie en/of thee. Na aanmelding ontvang je hiervoor een factuur.

Mijn praktijk is gevestigd in de historische binnenstad van Dordrecht en is op loopafstand van het centraal station. Parkeren kan in de parkeergarage aan de Spuiboulevard. In de maanden juni, juli en augustus vind de workshop (bij goed weer) buiten plaats. Hierover krijg je een paar dagen van te voren bericht.

  • Woensdag 7 juni aanmelden
  • Woensdag 5 juli
  • Woensdag 2 augusutus
  • Woensdag 4 oktober
  • Woensdag 1 november
  • Woensdag 6 december

Na de workshop maken we een afspraak voor een Korte Krachtige Verbeeldingssessie  van 30 minuten. Tijdens deze sessie onderzoeken we wat het Levenswiel jou te vertellen heeft. De kosten hiervoor zijn € 27,50. (Dit is niet verplicht, je kunt na de workshop aangeven of je dit wilt)

Komen de bovenstaande data niet uit of wil je de oefening liever thuis maken? Dat kan, SCHRIJF JE HIER IN en je ontvangt een mail met alle benodigde gegevens. Hier zijn geen kosten aan verbonden! Je gegevens zijn veilig bij mij ze worden alleen gebruikt voor het toesturen van de Verbeeldingsoefening. Ook ontvang je Tips en Blogs. Je kunt je altijd weer gemakkelijk uitschrijven.

Ervaring van een deelneemster:

Onlangs heb ik een workshop “Levenswiel tekenen” gedaan bij NeCo/Lia. Ik vond het een bijzonder ervaring. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik moest tekenen, totdat ik de punt van mijn potlood op het papier zet en de rest vanzelf ging.

Tijdens het tekenen kwam ik helemaal “in mezelf” en begon spontaan te huilen, doordat er van alles naar boven kwam en veel losmaakte. Een week later heb ik een korte Verbeeldingssessie gehad, waarbij het stuk wat “iets” in me losmaakte “besproken” werd op een rustige, lieve en warme manier, zoals Lia dat kan doen. Het was een fijne ervaring en ook weer een stukje meer “loslaten”.

Zit je ergens mee, heb je in het verleden iets meegemaakt, wat je maar niet los kan laten…..ga eens naar een sessie van Lia!! Zij kan je helpen het een plekje te geven!!

Jouw keuze

Welke beperking je ook ervaart je hebt altijd een keuze, de keuze in hoeverre je jouw leven laat bepalen door je omstandigheden. Je kunt de wereld niet veranderen, wel hoe jij met deze wereld omgaat.

Over mij

Ik weet hoe het is om je verwachtingen bij te stellen. Om te accepteren dat het leven dat je zo graag wil door omstandigheden niet haalbaar is. Hoe het voelt om je gezondheid, dierbaren en werk te verliezen. Ik weet dat ‘Je best doen’ niet altijd tot het gewenste resultaat leidt Ik heb geleerd om mijn teleurstellingen te aanvaarden en te onderzoeken wat wel mogelijk is. Op zoek te gaan naar creatieve oplossingen voor de beperkingen waar ik tegen aan loop.
Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor mensen die, net als ik, beseffen dat het leven niet maakbaar is, maar je er wel het beste van kunt maken.

Praktijk
Praktijkruimte Botgensstraat 13

Emoties geven antwoord op vragen waarvan je niet wist dat je ze stelde