Access Bars® – Access Body Process®

Even rustig liggen, de wereld buitensluiten en ontspannen?

Als je het moeilijk vindt om je emoties te uiten of er juist regelmatig door overvallen wordt, heeft dat effect op je lichaam en geest. Je krijgt last krijgen van allerlei lichamelijke klachten, bestaande klachten verergeren. Je gaat piekeren en krijgt stress.
Access Consciousness® helpt om je lichaam te ontspannen en emoties en beperkende gedachten los te laten Door de behandelingen krijg rust in je hoofd en lijf. Access Consciousness® betekent toegang tot bewustzijn. Bewustzijn is de ervaring dat jij in deze wereld leeft maar niet bent.

  • Je bent niet je emoties, je ervaart gevoelens
  • Je bent niet je lichaam, je ervaart een lichaam
  • Je bent niet je gedachten, je ervaart gedachten
  • Je bent niet je gedrag, je vertoont gedrag

Hoe meer je beseft dat je niet samenvalt met alles wat je ervaart, hoe vrijer jij je zult voelen.

Er zijn veel manieren om je bewustzijn te vergroten. De Access Consciousness® behandelingen helpen hierbij. In mijn praktijk bied ik de volgende mogelijkheden:

Access Bars® behandeling

Tijdens een Access Bars® behandeling lig je (in je kleren) comfortabel op een massagetafel. Met mijn vingertoppen raak ik je hoofd zachtjes aan op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je hebt. Door het aanraken van de punten, gaan de banen (Bars) tussen de punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is en waarvan jij (bewust of onbewust) bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en je lijf. Vergelijk het maar met het opruimen en defragmenteren van je computer. Je verwijdert overbodige bestanden. Zo komt er ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Je computer werkt bovendien veel sneller.

Afgelopen week heb ik de Acces Bars behandeling ervaren. Normaal is het kermis in mijn hoofd en vliegen de geachten als een wervelwind rond. Tijdens de behandeling voelde ik een ongekende rust. Het verbaasde me dat ik af en toe helemaal niets dacht. Na afloop was ik zo ongelofelijk relaxed en dat ben ik nu nog steeds. Ruimte en rust in mijn hoofd. Wat een weldaad!

Zeer aan te raden. Zeker voor iemand als ik die tijdens een meditatie nog een druk hoofd heeft.

Access Body Process® behandeling

Ook tijdens de Access Body Process behandelingen lig je op de massagetafel. Meestal lig je op je rug, soms op je zij. Ik leg mijn handen langere tijd op diverse plaatsen op je lichaam zodat de energie kan gaan stromen en blokkades worden opgeheven. Dit kan gewoon door je kleren heen. Soms ervaar je stroming of tinteling. Het kan ook zijn dat je op het moment zelf niet veel effect merkt, maar na een paar dagen of zelfs weken wel.

De Access Body Processen® ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. In mijn praktijk bied ik twee behandelingen aan:

Joy of embodiment: Dit proces ontspant, vitaliseert en geef nieuwe energie.

Lymphatic glandular incongruities & inconsistencies: Dit proces helpt bij verkoudheid griepsymptomen, voorhoofd- en bijholteontstekingen en allergieën. Het is een reiningsproces voor je lymfeklieren

 Na de behandeling ervaar je:

  • Meer rust en ruimte in je hoofd
  • Minder piekeren
  • Betere concentratie
  • Meer energie
  • Rust in je lichaam
  • Betere acceptatie van jezelf en je omstandigheden

Ontspannen en rustig worden gaat als vanzelf tijdens deze behandelingen. Als je wilt praten dan mag dat, wil je liever stil zijn dan is dat ook prima. Ga liggen en laat het gebeuren

 

 

Kosten

Een Acces Bars® of Acces Bodyprocess® behandeling van ca. 1 uur kost €45,00

Een Acces Consciousness® strippenkaart voor 3 behandelingen kost € 120,00 en blijft 6 maanden geldig.
(Je betaalt dan slechts € 40,00 per behandeling)

Betaling kan contant of per rekening

Een afspraak maken kan door een mail te sturen via het contactformulier of even te bellen of een WhatsApp bericht te sturen naar 06-25025032

Het feit dat ik een uur lang stil heb kunnen liggen vind ik alleen al een pluspunt. Na de behandeling viel ik sneller in slaap en in de dagen daarna voelde mijn hoofd opgeruimd aan.

Eerst dacht ik niet zoveel verschil te merken na de Acces Bars® behandeling. Later besefte ik dat ik in de dagen daarna een paar pittige administratieve klussen gedaan heb en ik me hier een stuk beter op kon concentreren dan voorheen.