5 reacties


 1. Lieve Lia,

  Wat een mooie visualisatie en wat een rijkdom zit er in jouw inzicht voor jezelf en voor anderen. Veel dank daarvoor, het is zo herkenbaar. Gisteren hadden we het al over dit beeld van onder de stolp zitten, waar ik ook mee worstel. Ik noem het mijn veilige ^.
  Mooi om jouw verbeeldingskracht te ervaren in dit beeld. Die is enorm groot en rijk en louterend. Je hebt jouw cliënten zo veel te bieden aan beelden.

  Lieve groeten,

  Saskia Schuit

  Beantwoorden
 2. Lieke

  Prachtig !

  Ik blijf het moeilijk vinden , maar ik blijf volhouden omdat ik zeker weet dat ik door te visualiseren meer duidelijkheid, rust en balans kan vinden dan er nu is .
  Dank voor je mooie stimulerende woorden !❤️🍀

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *