Korte Krachtige Verbeeldingssessie

Wil je kennis maken met mij en mijn werkwijze? Boek dan een Korte Krachtige Verbeeldingssessie. De sessie duurt maximaal een uur en vindt plaats naar aanleiding van het maken van jouw Levenswiel. Je kunt ook een specifieke vraag inbrengen. Je kunt de oefening hier downloaden.

Een Korte Krachtig Verbeeldingssessie kost € 30,00 en is bedoeld voor mensen die nog niet eerder individuele therapie bij mij gevolgd hebben.

Verbeeldende therapie

Verbeeldende therapie maakt het gemakkelijker om uit te beelden wat je moeilijk onder woorden kunt brengen. Het geeft een stem aan wat van binnen leeft. Door te werken met symbolen en metaforen kun je op een andere manier uiting te geven aan emoties, gedachten en gevoelens en krijg je inzicht in wat er met je gebeurt.

Alles wat je nodig hebt om je leven in eigen hand te nemen zit al in jou. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is deze kwaliteiten en talenten ontdekken en leren te gebruiken.

Na deze sessie

  • Kun je direct aan de slag met de inzichten die de sessie jou oplevert.
  • Weet je welke eerstvolgende stap je kunt en wilt zetten.
  • Weet je hoe Verbeeldende therapie werkt en of dit bij jou past.

Klik hier voor het maken van een afspraak.
Of bel: 06-25025032 (Whats app kan ook)

Door je niet te focussen op het verhaal van een gebeurtenis of situatie maar te kijken naar de emoties die het oproept, kom je heel snel tot de kern.