GRATIS: Teken jouw Levenswiel

Voel jij je vaak beperkt door emoties die met je aan de haal gaan of door een lichaam dat je tegenwerkt? Ben je niet tevreden over de contacten met je collega’s, familie en vrienden? Mis je echt contact, of voelt het soms alsof je jezelf niet eens kent?

Wil jij:

  • Onderzoeken waar je echt last van hebt?
  • Inzicht krijgen in wat jou tegenhoudt om het leven te leiden dat je wilt?
  • Accepteren wat er is en stappen zetten naar wat kan?

aanvragen

Vraag dan GRATIS de Verbeeldingsoefening ‘Teken je Levenswiel’ aan en maak de balans op over diverse levensgebieden:

Fysiek: Wat is jouw beeld is van je lichaam? Waar ben je tevreden over en wat zou je anders willen?
Psychisch/ emotioneel: Hoe ga je om met je emoties? Welke beperkingen ervaar je op psychisch gebied?
Sociaal: Hoe is het gesteld met je relaties? De relaties met anderen, maar vooral de relatie met jezelf?

Na het maken van je Levenswiel kun je een  Korte Krachtige Verbeeldingssessie aanvragen om je tekening met mij te bespreken.

Ik dacht: “Dat doe ik wel even” en ik was best tevreden met het ‘Levenswiel’ dat ik had getekend. Toen ik later met Lia mijn werkstuk ging bespreken vroeg ze aan mij iets over een donker stuk uit mijn ‘Levenswiel’. Ik merkte dat ik dit heel moeilijk vond, maar Lia gaf mij alle tijd en ruimte om daar uiting aan te geven. Zij liet mij zien dat dit deel bij mij hoort en dat het er gewoon mag zijn!
Levenswiel
Levenswiel

Werken met beelden

Door te werken met beelden ontdek je wat er in je onbewuste leeft en kun je er vanaf een afstandje naar kijken. Het helpt jezelf en je situatie beter te begrijpen. Het zorgt voor bewustwording en het is de eerste stap naar acceptatie en/of verandering.

Onlangs heb ik een workshop “Levenswiel tekenen” gedaan bij NeCo/Lia. Ik vond het een bijzonder ervaring. In eerste instantie wist ik niet goed wat ik moest tekenen, totdat ik de punt van mijn potlood op het papier zet en de rest vanzelf ging.

Tijdens het tekenen kwam ik helemaal “in mezelf” en begon spontaan te huilen, doordat er van alles naar boven kwam en veel losmaakte. Een week later heb ik een korte Verbeeldingssessie gehad, waarbij het stuk wat “iets” in me losmaakte “besproken” werd op een rustige, lieve en warme manier, zoals Lia dat kan doen. Het was fijn en ook weer een stukje meer loslaten.

Jouw keuze

Welke beperking je ook ervaart je hebt altijd een keuze, de keuze in hoeverre je jouw leven laat bepalen door je omstandigheden. Je kunt de wereld niet veranderen, wel hoe jij met deze wereld omgaat.

Over mij

Emoties geven antwoord op vragen waarvan je niet wist dat je ze stelde