GRATIS online training ‘Teken jouw Levenswiel’

Wil je de balans opmaken over jouw relaties, lichaam en emoties?

 • Onderzoeken waar je last van hebt en waar je trots op bent?
 • Inzicht krijgen in wat jou tegenhoudt om het leven te leiden dat je wilt, en wat juist helpt?
 • Accepteren wat er is en stappen zetten naar wat kan?

Meld je dan nu aan voor de eerstvolgende GRATIS online training ‘Teken jouw Levenswiel’

Levenswiel

Elke avond is er tussen 19.30 en 20.00 uur een live video uitzending in de besloten Facebookgroep ‘Emoties als wegwijzers’
Daarna kan je jouw Levenswiel steeds iets verder invullen en eventueel in de FB-groep posten.

We beginnen bij jouw essentie, dan je relaties, je lichaam en tenslotte emoties. Aan het eind van de week heb je jouw volledige Levenswiel getekend, een verbeelding van hoe het er op dit moment in jouw leven voorstaat.
Als je niet tijdens de live uitzending aanwezig kunt zijn kijk je gewoon terug op het moment dat het je wel uitkomt. Dat is het grote voordeel van een online training.

´Eerst wist ik niet goed wat ik moest tekenen. Tot ik de punt van mijn potlood op het papier zette, de rest ging vanzelf.´

Levenswiel

Het levenswiel is een mandala met vier vlakken, één rondje in het midden en drie gelijke vlakken daaromheen. Zie het voorbeeldplaatje.

In de trainingsweek ga je jouw eigen Levenswiel vlak voor vlak invullen door vanuit jouw gevoel te tekenen. Ik bied je elke dag een helpende hand met live videolessen, waarin ik achtergrondinformatie geef en een visualisatie-oefening.

 • Essentie
  Het midden geeft jouw essentie weer, wie je werkelijk bent, zoals je bent geboren. Helemaal puur en heel. Onkwetsbaar.
 • Relaties
  Naarmate je leven vordert, krijg je meer relaties met andere mensen. Je ouders, broers, zussen, familie, vrienden, later ook partners, klasgenoten en collega´s, noem maar op. Die vind je allemaal hier.
 • Lichaam
  Hier geef je weer hoe je tegen je lichaam aankijkt en ervoor zorgt.
 • Emoties en psychische zaken
  We hebben allemaal wel onze issues. Die teken je in dit vlak.

´Het gaat er om je gevoel weer te geven, niet of het mooi is of niet. Bijzonder hoe dat werkt.´

Tekenen

Door te tekenen open je een deurtje naar je onbewuste. Je geeft weer wat er van binnen leeft. Zo kun je er van een afstandje naar kijken. Dit kan tot verrassende inzichten leiden. Het is de eerste stap naar acceptatie of verandering.

Je hebt altijd een keuze hoe je jouw leven laat bepalen door je omstandigheden. Je kunt de wereld niet veranderen, wel hoe jij met deze wereld omgaat.