6 reacties

 1. Corinne

  In een drukke trein doe ik soms mijn oortjes in en luister dan naar muziek. Heerlijk is dat. Even mijn ogen dicht en me afsluiten van alles. Ik laat me dan mee voeren met de muziek. En de trein natuurlijk. Oh ja, tip: vergeet niet om uit te stappen op het juiste station.

  Beantwoorden

  1. Heerlijk, even afsluiten van de buitenwereld! Heeft uiteraard niets met mindfulness te maken… 😉

   Beantwoorden
 2. Gerdien

  Bewust mn voeten neer zetten. Ik merk soms dat ik ga zwalken en dan helpt om bewust voet voor voet te lopen, echt te voelen hoe je je voeten neer zet, een paar minuten maar hoor , en dan snapt mn lijf t weer….en ik ben weer wat rustiger 😉

  Beantwoorden

  1. Goede tip! Bedankt voor je bijdrage. Je richten op je lichaam werkt altijd, het mooie is dat je het altijd in de buurt hebt 😉

   Beantwoorden

 3. Mind fullness?
  Nee natuurlijk doe ik daar niet aan.
  Maar wel heerlijk met een kop thee in het weiland zitten kijken wat mijn paarden aan het doen zijn.
  of na een boswandeling van mijn vondsten een mandala maken. en nog veel meer rustgevende dingen.

  Beantwoorden

  1. Goed zo, mijmeren, lanterfanten, dagdromen, allemaal goed, maar geen mindfulness! 😉

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *