Verbeeldingssessie

Je voelt je beperkt door een lichaam dat je tegenwerkt of door emoties die met je aan de haal gaan. Dit heeft gevolgen voor je sociale leven. De contacten met je collega’s, familie en vrienden zijn oppervlakkig en je mist het echte contact. Soms heb je het gevoel dat je jezelf niet eens kent. Je hebt geen behoefte aan langdurige therapie, maar je zou er wel eens met iemand over willen praten. Iemand die samen met jou alles op een rijtje zet en je helpt de antwoorden die in jezelf liggen naar boven te krijgen.

Zo vraag je je bijvoorbeeld af:

 • Ben ik nog tevreden met mijn relaties of zou ik dit anders willen?
 • Ik heb talloze vrienden en toch voel ik mij eenzaam, hoe kan dat?
 • Ik heb last van allerlei lichamelijke klachten, hoe kan ik toch een on-beperkt leven leiden?
 • Ik ben niet blij met mezelf, waarom lukt het me niet om hier iets aan te veranderen?
 • Ik voel me regelmatig overmand door mijn emoties, wat hebben deze mij te vertellen?
 • Ik heb een muur om mij heen gebouwd om niets meer te voelen, hoe breek ik deze weer af.
 • Vul zelf maar in ……..

Lia kan al je verborgen dromen en wensen visueel maken. Het kan overal over gaan: een loopbaanvraag, meer rust in je werk scheppen, of je voelt je niet top en dan ontdekken waar dat vandaan komt. Ze maakt verborgen dingen zichtbaar. Dat zichtbaar maken is letterlijk. Ze kiest een werkvorm die bij je past en ze ziet heel scherp waar je niet van houdt en waar wel. Ze heeft heel veel ervaring en dat voel je.

Herken je jezelf hierin?

Maak dan een afspraak voor een Verbeeldingssessie. Tijdens deze sessie ga je zelf een Verbeeldingskaart maken. Je maakt een kaart met behulp van bijenwas (encaustic art) of een collagekaart. Samen met mij ga jij onderzoeken wat deze kaart jou te vertellen heeft. De kaart werkt als een deur naar jouw onderbewuste waar de antwoorden op al jouw vragen liggen.

Een Verbeeldingssessie kost € 199,00 bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Intake met behulp van het ‘Levenswiel’.
 • 1 Verbeeldingssessie
  aanmelden
 • Een Acces Bars behandeling
 • Een evaluatie gesprek (na circa 6 weken) om te kijken hoe het nu is.

collage bijenwaskaartenAlle antwoorden op deze vragen liggen al in je. Het is echter niet eenvoudig om deze antwoorden te vinden. Bijvoorbeeld omdat het zo voor de hand ligt dat je het over het hoofd ziet. Dan is het net zoiets als zoeken naar je bril die op je neus staat. Pas als een ander zegt: “Kijk eens op je neus,” vind je hem. Er zijn ook antwoorden die je niet wilt zien. Ze zijn te pijnlijk of lijken onmogelijk. Je schuift ze terzijde en beschouwt het als ‘onzin’. Andere antwoorden zijn goed verstopt en dan is er stevig graafwerk nodig om ze op te diepen.

Een goede manier om antwoorden te vinden op je vragen is het maken van een Verbeeldingskaart met behulp van bijenwas (encaustic art) of in de vorm van een collage. Door te werken met beelden krijg je gemakkelijker toegang tot je onderbewuste. Hier liggen de antwoorden op jouw vragen verborgen. Je onderbewuste is een schatkamer waarin talenten, dromen, en kwaliteiten verborgen liggen. Door je bewust te worden van al deze schatten kun je ze gaan gebruiken en on-beperkt leven leiden.

collage verbeeldingskaarten

Wil jij:

 • Concrete antwoorden op jouw vragen?
 • Niet alleen dromen, maar vooral doen?
 • Onderzoeken wat mogelijk is en je leven niet laten beheersen door je emoties?
 • Praktische tips om direct aan de slag te gaan?

Maak daaanmeldenn een afspraak voor een Verbeeldingssessie. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Achter woorden kun je je nog verschuilen, maar beelden dringen direct door tot de essentie. Je hoeft geen artistiek talent te hebben om een Verbeeldingskaart te maken. Het gaat om het proces niet om het resultaat.

 

Aan het eind van deze Verbeeldingssessie ga je naar huis met:

 • Inzichten en antwoorden op jouw vraag.
 • Praktische tips om de gevonden inzichten vorm te geven.
 • Een methode om zelf ook aan de slag te gaan met het maken van Verbeeldingskaarten.
 • En natuurlijk neem je ook je zelfgemaakte Verbeeldingskaart mee.

Heb je nog vragen? Wil je weten of een Verbeeldingssessie voor jou geschikt is?
Neem contact op voor een gratis adviesgesprek (30 min) via Skype of in mijn praktijk in de Botgensstraat 13 te Dordrecht.

Over mij

Ik weet hoe het is om je verwachtingen bij te stellen. Om te accepteren dat het leven dat je zo graag wil door omstandigheden niet haalbaar is. Hoe het voelt om je gezondheid, dierbaren en werk te verliezen. Ik weet dat ‘Je best doen’ niet altijd tot het gewenste resultaat leidt Ik heb geleerd om mijn teleurstellingen te aanvaarden en te onderzoeken wat wel mogelijk is. Op zoek te gaan naar creatieve oplossingen voor de beperkingen waar ik tegen aan loop.

Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor mensen die, net als ik, beseffen dat het leven niet maakbaar is, maar je er wel het beste van kunt maken.

Ik leer jou om jezelf en je situatie volledig te accepteren, zodat je in staat bent een on-beperkt leven te leiden!