Wat anderen zeggen

Deelnemers aan de training ‘In 5 stappen naar een on-beperkt leven’

 • Lia laat je zelf door je luchtbellen heen prikken. Daarna ga je er zelf mee aan de slag en dan kost het tijd om je inzichten ook daadwerkelijk in praktijk te brengen. Met kleine stapjes kom je dáár waar je zijn moet.
 • Goed om stil te staan bij hoe je je voelt. Je mag best even bij ‘pakken neer zitten’, maar daarna wordt je bij je kladden gegrepen en ga je met langzaam maar zeker vooruit. De positieve aanmoedigingen, ook als het even niet mee zit werken hier zeker aan mee.
 • Ik ervaar meer balans in mijn leven.
 • Lia heeft leuke creatieve opdrachten. Als je klaar bent, dan helpt zij je om er zelf kritisch naar te kijken en er zelf betekenis aan te geven. Omdat je daar maar heel kort de tijd voor krijgt, ben je heel intuïtief bezig en komen er bijzondere en waardevolle inzichten naar boven. Daarbij (en misschien wel het allerbelangrijkste) is Lia een heel leuk en lief mens.
  Regelmatig blader ik mijn map met werkstukken nog eens door en telkens weer is het genieten, en af en toe emotioneel.

 • Door de training heb ik mezelf beter leren kennen, ik weet waar mijn grenzen liggen en het lukt met beter ze te bewaken. Het gaat nog wel eens mis, maar Lia helpt me te focussen op wat wel goed gaat.
 • De verbeeldingsoefeningen geven snel inzicht in mijn situatie.
 • Fijn om steeds praktische tips te krijgen om daadwerkelijk met het geleerde aan de slag te gaan.

Deelnemers aan een individueel traject

 • Ik zit niet langer in de put en wordt steeds meer mezelf.
 • Het was een leuke en leerzame ‘ontdekkingsreis’ naar wie ik ben en wat ik wil.
 • Ik was even bang dat het erg zweverig zou zijn, het tegendeel is echter waar. Na elke sessie ging ik met concrete handvatten naar huis.
 • Lia begrijpt hoe ik me voel en dat ik soms up-dagen heb en soms down-dagen. Ze is in staat om mijn fantasie en mijn creativiteit te prikkelen. Elke keer weer ben ik opgewekt na ons contact en zie ik dat ik eigenlijk hartstikke goed bezig ben. Dat ik er mag zijn en dat ik goed genoeg ben.
 • Lia houdt je een spiegel voor op zo’n manier dat je hartelijk om jezelf kunt lachen. Soms confronterend, maar altijd positief. Ze geeft zich voor de volle 100%.
 • Ik voel me veilig, niets is gek, alles is bespreekbaar. Lia laat me dingen doen waarvan ik nooit gedacht had dat ik ze durfde.

Deelnemers aan een workshop of verbeeldingssessie

 • Lia: een vrouw waar je volledig jezelf kunt zijn. Goede combi tussen professionaliteit en warmte.
  De verbeeldingssessie: op een creatieve manier aan de slag om antwoord te krijgen op vragen.
  Onbewust wordt bewust. Een mooie ervaring, echt een aanrader!

  Met de woorden van Lia achter de hand, het is goed zoals het is. Dus niet super mijn best hoeven doen van mezelf en laten komen zoals het komt.

 • Deze week een workshop Innerlijke reis gevolgd. Het was mooi en leerzaam. Een aanrader
 • Elke keer dat ik geweest ben, kwam ik weer een stukje verder met mijn leven.
 • Niet alleen leerzaam, maar ook nog gezellig.